Prijzen

Wij bieden twee soorten pakketreizen aan:

 

Het normale rijprogramma inclusief 2,5 uur rijden op 6 dagen, een week verblijf op de ranch, luchthaven transfers en ontbijt.
De prijs voor een ruiter in een eenpersoonskamer is: 590 euro.

De prijs per ruiter in een tweepersoonskamer is: 490 euro.

Een niet-ruiter kan meekomen voor 220 euro.

 

Het intensieve rijprogramma inclusief 4 uur rijden op 6 dagen, een week verblijf op de ranch, ontbijt, tijdens de rit lunchpauze met lunch en luchthaventransfers.

De prijs voor een ruiter in een eenpersoonskamer is: 775 euro.

De prijs per ruiter in een tweepersoonskamer is: 675 euro.

Een niet-ruiter kan. meekomen voor 220 euro.

Het is mogelijk voor de week avondeten erbij te boeken voor een extra 70 euro per persoon of volpension voor 120 euro per persoon per week.

 

Rijden

We bieden ook buitenritten aan voor ruiters die niet op de ranch verblijven. 1 uur rijden kost dan 20 euro. De standaard ritten duren 2,5 uur en kosten 50 euro, op aanvraag zijn ook kortere of langere ritten mogelijk.

Een programma met 6 keer 2,5 uur rijden kost 270 euro. Het is ook mogelijk om dagritten met 5 uur rijden inclusief lunchpauze te boeken voor de prijs van 90 euro per persoon. We kunnen een taxi organiseren om de transfer van het hotel naar de ranch te doen.

We bieden ritten aan voor gevorderde ruiters, die stabiel in het zadel moeten zitten in stap, draf en galop. We hebben een gewichtslimiet voor ruiters van 85 kg.

Zwemmen met paarden We bieden de unieke mogelijkheid om tijdens een strandrit langs een van de rustige, prachtige zandstranden te zwemmen met de paarden. De kosten hiervoor zijn 50 euro per persoon.

Fotoshoots We bieden fotoshoots aan met de paarden voor 50 euro per persoon. Je ontvangt dan tussen 20 en 50 digitale foto’s.

Rijden is op eigen risico, we adviseren met helm en correcte ruiterkleding te rijden en altijd een goede reisverzekering af te sluiten.